Split 2 – Glass 2019 Turkce Dublaj İzle - Bu Her Zaman Aklinda olsun
SUBTOTAL :

Video of the day

Gerilim Filmleri Gizem Filmleri Korku Filmleri Sitemizdeki Tum Filmler Turkce Korku Gerilim Filmleri
Split 2 – Glass 2019 Turkce Dublaj İzle

Split 2 – Glass 2019 Turkce Dublaj İzle

Gerilim Filmleri Gizem Filmleri Korku Filmleri Sitemizdeki Tum Filmler Turkce Korku Gerilim Filmleri
Short Description:

Product Description

Split 2 – Glass 2019 Turkce Dublaj İzle
Split 2 izle ve Glass izle filminin konusu; Aşırı güç ve zarar görmeme gibi yeteneklere ve üstün güçlere sahip olan Davin Dunn, Kevin Wendell Crumb’ın parçalanmış kişiliklerinden en tehlikelisi olarak öne çıkan The Beast’in peşine düşüyor. Bu kovalamaca esnasında, şeytani zekasını birde kemiklerinin hassaslığı ile dengeleyen Mr. Glass’ın gölgesi de kendini göstermeye başlıyor. Glass’ın bildiği sırlar ise iki insan içinde önemli düzeyde önem taşıyor.
Aynı psikiyatri kliniğinde tedavi gören üç adam, birbirlerinden tamamen bambaşka karakterlerde olmalarına rağmen, “süper kahraman olduklarına inanan insanlar” üzerine uzmanlaşmış olan bir psikiyatrın bakımında tedavi için psikiyatri merkezine yatırılıyor. Ancak onları bir araya gelişi, Crumb ve Mr. Glass’ın kaçınılmaz firarisiyle sonuçlanıyor. Artık onları durdurabilecek tek bir kişi vardır. Dunn, bu ikilinin arkasından firar ederek peşlerine düşüyor ve olaylar silsilesi böylece gelişiyor..

Oyuncular: James McAvoy, Bruce Willis, Samuel L. Jackson, Anya Taylor-Joy, Dr. Ellie Staple
Yönetmen: M. Night Shyamalan
Yapım yılı:2019
Ülke:ABD
Tür:2019 Bilim Kurgu Filmleri, 2019 Fantastik Filmler, 2019 Gerilim Filmleri, 2019 Gizem Filmleri, 2019 Korku Filmleri, Bilim Kurgu Filmleri, Fantastik Filmler, Gerilim Filmleri, Gizem Filmleri, Korku Filmleri, Yabancı Fantastik Filmleri, Yabancı Gerilim Filmleri, Yabancı Gizem Filmleri, Yabancı Korku Filmleri

FİLMİ İZLE
FRAGMAN İZLE


TEK PART İZLE


ALTERNATİF TEK PART İZLE

0 Reviews:

Post Your Review