Djinn - 2013 Turke Dublaj İzle - Bu Her Zaman Aklinda olsun
SUBTOTAL :

Video of the day

Gerilim Filmleri Korku Filmleri Sitemizdeki Tum Filmler Tavsiye Filmlerimiz Turkce Korku Gerilim Filmleri
Djinn - 2013 Turke Dublaj İzle

Djinn - 2013 Turke Dublaj İzle

Gerilim Filmleri Korku Filmleri Sitemizdeki Tum Filmler Tavsiye Filmlerimiz Turkce Korku Gerilim Filmleri
Short Description:

Product Description

Djinn - 2013 Turke Dublaj İzle

Djinn filmin konusu; ABD’de yaşamakta olan Birleşik Arap Emirlikleri vatandaşı bir Khalid ve Salama çift, ülkelerine dönme kararı alır. Çocuklarının kaybıyla sarsılan yeni evli çift Khalid ve Salama eski bir balıkçı köyüne taşınmaya karar verir. Köy bazı söylentilere göre kötü ruhlar köylülere musallat olduğu için boşaltılmıştır.

Yeni evli çiftimiz Khalid, eşi Salama’nın psikolojik olarak güçlenemediğini fark etmiş, onun için tasalanmaktadır. Bu gizemli mekanda Salama’nın baş etmeye çalışacağı şey sadece çocuğunu kaybetmenin travması olmayacaktır. Djinn İzleyeceklerin bilgisine; yönetmenliğini Tobe Hooper‘ın, senaristliğini David Tully‘nin üstlendiği, BAE yapımı ilk korku filmidir. Türkiye’de 23 Mayıs 2014 tarihinde gösterime giren bu yabancı korku filmi, Türkiye sinemalarında 25 bin 888 kişi tarafından seyredildi.

Djinn 2013 filmi Birleşik Arap Emirlikleri’nin ilk fantastik gerilim-korku filmi olma özelliği taşıyor. BAE’de gösterimdeki ilk haftasında 1 milyon dirhem (270,000 $) gişeye ulaşarak bu alanda da rekorun sahibi oldu. Djinn Full İzlemek için tek part seçeneğine tıklayarak kesintsiz izleyebilirsiniz. İnternetiniz yavaş ise partlı seçeneklere tıklayarak 1080p kalitesinde sansürsüz Djinn hd izleyebilirsiniz.

Oyuncular: Razane Jammal, Aiysha Hart, Paul Luebke
Yönetmen: Tobe Hooper
Yapım yılı:2013
Ülke:Birleşik Arap Emirlikleri
Tür:2013 Cin Filmleri, Cin Filmleri, Korku Filmleri, Yabancı Cin Filmleri, Yabancı Korku Filmleri
Süre: 1:23:10
Diğer adı: Djinn

FragmanTürkçe Tek PartTürkçe Tek PartTürkçe Tek Part

0 Reviews:

Post Your Review