State Like Sleep - 2018 Altyazili izle - Bu Her Zaman Aklinda olsun
SUBTOTAL :

Video of the day

Altyazili Filmler Dram Filmleri Sitemizdeki Tum Filmler
State Like Sleep - 2018 Altyazili izle

State Like Sleep - 2018 Altyazili izle

Altyazili Filmler Dram Filmleri Sitemizdeki Tum Filmler
Short Description:

Product Description

State Like Sleep - 2018 Altyazili izle

State Like Sleep izle, State Like Sleep full izle, State Like Sleep türkçe dublaj izle, State Like Sleep hd izle, State Like Sleep 2018 izle, State Like Sleep, kocasının ölümünün ardındaki sırrı öğrenmeye çalışan bir kadının hikayesini konu ediyor. Genç bir kadın olan Katherine’in, kocası Stefan Delvoe ile mutlu bir evliliÄŸi vardır.

Hayatlarında her ÅŸeyin yolunda gittiÄŸi sırada Stefan’ın ani ölümü Katherine için büyük bir yıkım olur. Ãœnlü bir adam olan Stefan’ın intiharı sadece eÅŸini etkilemekle kalmaz ülke gündemine de bomba gibi düşer. Acılı kadın kocasının gizemli intiharının nedenine bir türlü anlam veremez. Stefan’ın yokluÄŸuna alışmaya çalışan Katherine, her ÅŸeyi geride bırakarak yeni bir hayat kurmaya çalışır. Ancak kocasının ölümünden bir yıl sonra aldığı bir telefon tüm hayatını alt üst eder.


Katherine, yaptığı rahatsız edici telefon konuÅŸmasının ardından kocasının ölümüne neden olan ÅŸeyleri öğrenmeye karar verir. Brüksel’e, unutmaya çalıştığı hayatına geri dönen dul kadın, kocasının son günlerinde neler yaÅŸadıklarını öğrenmek için araÅŸtırma yapmaya baÅŸlar. Katherine, kocasının gizemli ölümünün ardındaki sırrı çözebilecek midir?


Tür: 2018 Filmleri, Dram Filmleri
Yapım: 2018
IMDB Puanı: 4.3
Yönetmen: Meredith Danluck
Oyuncular: Katherine Waterston, Michiel Huisman, Luke Evans, Michael Shannon, Mary Kay Place, Bo Martyn, Mark O'Brien, Rachel Wilson

FragmanAltyazılı Tek PartAltyazılı Tek PartAltyazılı Tek Part

0 Reviews:

Post Your Review